پول رو ریختم به حسابش؛ مدرکی هم ندارم؛ کاری میتونم بکنم بنظرتون؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱ #23487424

یه پیج پیدا کردم تو اینستا گرام بعد میخواستم یه بازی رو بهش بگن هک کن مرده لفت میداد بعد چند روزی اومد گفت بیا تلگرام اینم آیدی من بعد بهش پیام دادم جواب نداد بعد بهم گفت هزینش ۵۰ تومن میشه گفت پول رو بریز تو حسابم منم ریختم گفت پول رو بریزی برنامه هک بازی رو برات میفرستم پول رو ریختتم تو حسابش بعد اومدم دیدم چت هامون رو پاک کرده بعد آخرین بازدیدش خیلی وقت پیش نوشته و عکس پروفایلش رو عوض کرده مدرکی هم ندارم حالا کاری میتونم بکنم بنظرتون؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان جرم کلاهبرداری اینترنتی موضوع را از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید

از طریق پلیس فتا جهت کلاهبرداری میتوانید پیگیری کنیدولی باتوجه به مبلغ واریزی شاید ارزش پیگیری نداشته باشد

درود
اگر مدرکی ندارید اثبات سخت است ولی می توانید شکایت کنید.