رای قطعی مهریه چه زمانی صادر میشه و زوجه میتونه جلب بگیره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴,۲۸۴ #23474318

با سلام و عرض ادب
رای مهریه دادگاه بدوی ۲۳ روز پیش صادر شد و محکوم به ۱۱۴ سکه شدم. ۲۰روز مهلت اعتراض داشت که اعتراض نذاشتم. الان سه روزه از ۲۰روز اعتراض میگذرد ولی هنوز پیام و ابلاغی مبنی بر قطعی شدن رای مهریه و هزینه دادرسی نیومده برام.
رای قطعی کی صادر میشه؟
زوجه کی و چگونه میتونه حکم جلب بگیره و ببره اجرایی احکام؟؟؟
و در خواست اعسار زوج کی میتونه بزاره و چقدر فرصت داره؟؟؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه اعتراضی به رای صورت نگیرد رای قطعی خواهد شد.
پس از قطعی شدن رای امکان اخذ حکم جلب وجود دارد.
تا ۳۰ روز پس از ابلاغ اجرائیه میتوانید جهت اعسار اقدام نمایید.

سلام
اولا رای صادره در صورت سپری شدن مهلت اعتراض قطعی میگردد.
ثانیا پس از قطعیت رای خواهان میتواند درخواست صدور اجراییه بدهد
ثالثا چنانچه در مهلت ۳۰ روزه بعد از ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار تقدیم نشود یا مالی توقیف نگردد ، پس از استعلامات مربوط به دستیابی به اموال معمولا جلب صادر و در اختیار محکوم له قرار خواهد گرفت.

درودبرشما
بعدازقطعی شدن حکم میشوددرخواست اجراداد وبعدازآن ظرف ده روزبه شماجهت اجرای حکم فرصت داده می شود همچنین تاسی روزفرصت دادخواست اعساردارید.

بعد‌ از انقضای نهلت اعتراض و قطعی شدن رای زوجه باید بره درخواست اجراییه بده تا پرونده بره اجرای احکام و پیام نمیاد شما باید ب ین پیگیری کنید و بعد اجرایی۶ به زوج ابلاغ میشه و ظرف ۳۰ روز بعد از ابلاغ اجراییه زوج میتواند دادخواست اعسار بده