خواهرم ازم شکایت کرده برای زمینی که ازش خریدم گفته گولم زده؛ میتونه بر ضررم کاری کنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۰ #23442900

سلام.
ما چند تا خواهر برادریم از سه تا از خواهرام سهم خونه پدری رو خریدم و از سه تا از برادرام. در اصل این خونه پدری به نام برادر بزرگمون هست. که تقسیمش کرد. حالا یکی از خواهرام اومده ازم شکایت کرده گفته گولم زده بهم پول کم داده. زمانی که من بهش پول دادم ۹۶۰۰ باید میدادم که به خاطر خواهری ۷میلیون دادم. به نظرتون میتونه مانع گرفتن سند من بشه؟
قاضی چه رائ میده؟
من از کسایی که سهمشونو خریدم نوشته و امضا داشتم اما یکی از برادرام برگه رو پاره کرد. و فقط امضا رو دارم بدون نوشته اونم کپی... تو رو خدا بگید میتونه برعلیه من کاری کنه؟

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قرارداد فروش بین شما و برادر و خواهران شما معتبر است مگر با توافق منحل شود یا دادگاه حکم بر اعلام فسخ معامله صادر کند
بنابر این ادعای مطالبه وجه بیشتر موجه نیست
ولی بهتر است با خواهر خود مصالحه کنید و کار به دادگاه نکشد که دوندگی دارد
خصوصا اگر اصل قرارداد را در اختیار نداشته باشید
بهر حال اگر می خواهید اقامه دعوی کنید باید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی نزدیک محل سکونت خود علیه ایشان و مالک رسمی دادخواست الزام به انتقال رسمی ملک تقدیم کنید