میتونم درخواست افزایش نفقه بدم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۹۳ #23404430

با سلام ۴ ماه از درخواست نفقه فرزندم میگذره و از طرف خودم (مادر)دادخواست دادم برای فرزندم و یه مبلغی با توجه به شرایط پدرش تعیین شد توسط دادگاه. ولی با توجه به افزایش قیمت ها اخیرا نمیتونم با این مبلغ سر کنم خرج های فرزندمو و خودم باید جور کنم هزینه هاشو به مشکل خوردم. آیا فقط به شرایط پدرش بستگی داره چون ایشون فعلا شغل ندارن و از راه های غیر ثابت برای درآمد دارن و درآمد خوبی دارن ولی نمیتونم ثابت کنم. ایشونم ادعا دارن جلو قاضی که در توانشان نیست هزینه اضافه بدن

مشاوره حقوقی نفقه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
معمولا سالی یکبار تعدیل انجام می شود لیکن می توانید اقدام کنید پذیرش یا عدم پذیرش با قاضی است.

با سلام.شما میتوانید از طریق مراجعه به دفتر خدمات قضایی افزایش مبلغ نفقه را از دادگاه درخواست دهید ولی با توجه به اینکه نمی‌توانید درامد واقعی ایشان را ثابت کنید کمی کارتان مشکل است. سعی کنید بیشتر تمرکزتان در دفاع، در قسمت افزایش هزینه های زندگی باشد تا افزایش درآمد ایشان.

با سلام
پرداخت نفقه ی فرزند بر عهده ی پدر است وباید با توجه به تورم ونیازهای فرزند پرداخت کند شما می توانید درخواست افزایش میزان نفقه ی فرزند را با توجه به تورم ها بدهید وبرای اثبات تمکن مالی پدر می توانید از شاهدان ویا تحقیق محلی استفاده کنید

دادخواست افزایش میزان نفقه بدهید پدر ملزم به پرداخت هزینه های طفل خود می باشد

درود :بستگی به توان مالی پرداخت کننده (پدر)رادارد.،می توانید درخواست تعدیل نفقه بدهید ،توسط دادگاه مشخص وپس از برسی توسط کارشناس نفقه نظریه خود رابه دادگاه اعلام می کند.

می توانید درخواست تعدیل نفقه بدین ولی باتوجه به درآمد پدرش امکان افزایش سخت است
موفق باشید

با سلام، میتوانید درخواست تعدیل نفقه بدهید و برای مشاغل دیگر همسرتان که رسمی نیست چند شاهد به دادگاه معرفی نمایید که از کیفیت کار و درآمد ایشان مطلع باشند تا از این طریق قاضی علم به درآمد واقعی پدر پیدا کند