اگر موجر به تعهدات ذکر شده در قرارداد اجاره عمل نکند،مستاجر چکار کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۶ #23397406

در قرارداد اجاره ذکر شده تعمیرات اساسی و راه اندازی شوفاژ با موجر است.موجر از راه اندازی شوفاژ سر باز زده و مستاجر اقدام به راه اندازی شوفاژ از طریق تعمیرکار کرده.همچنین موجر قرار بود برای گاز رومیزی که مشکل داشت تعمیرکار بیاورد که نیاورد اما الان ادعا دارد سالم تحویل داده است.
اگر در هنگام تخلیه ملک موجر، مبلغ تعمیر آبگرمکن و گاز رومیزی را از بیعانه مستاجر کسر کند،مستاجر چه میتواند بکند؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه تعمیرات اساسی بر عهده موجر است باید دادخواست مطالبه هزینه های انجام شده را به طرفیت موجر مطرح نمایید

باسلام
با استناد به فیش های واریزی و قرارداد اجاره بطرفیت موجر طرح دعوا جهت مطالبه نمایید .

با درود
با تقاضای تامین دلیل می‌توان از موجر مطالبه کرد، اگر در قرارداد شما متقبل چنین هزینه هایی نشده باشید.

این هزینه ها بعهده موجر است شما درخواست تامین دلیل نمایید به استناد فاکتور های حاصله اقدام به مطالبه وجه علیه موجر نمایید

سلام تامین دلیل نمایید و قبل از تخلیه با طرح دادخواست مطالبه هزینه های متحمل شده را از موجر بنماید

شما بایستی درخواست تامین دلیل نمایید و به استناد فاکتور های حاصله اقدام به مطالبه وجه علیه موجر نمایید

سلام
این هزینه ها با موجر است مستاجر باید قبل از تعمیرات اقدام به تامین دلیل کند تا بعدا موجر منکر نشود و بتواند خسارت را مطالبه کند.