توقیف منزل زوج با این شرایط چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۹۳ #23363279

سلام وخسته نباشید خدمت وکلای عزیز
احتراما از شما بزرگواران شوال داشتم که اگر زوج منزلی داشته باشد که قول نامه و وکالت فروش به نامشون باشه رو میشه توقیف نمود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر سند رسمی ندارد قابل توقیف نیست.

توقیف مال غیر منقول که سابقه ندارد به عنوان مال محکوم‌علیه وقتی جائز است که محکوم‌علیه در آن تصرف مالکانه داشته باشد. و یا‌محکوم علیه به موجب حکم نهایی مالک شناخته شده باشد.

‌در موردی که حکم بر مالکیت محکوم‌علیه صادر شده ولی به مرحله نهایی نرسیده باشد توقیف مال مزبور در ازاء بدهی محکوم‌علیه جایز است ولی‌ادامه عملیات اجرایی موکول به صدور حکم نهایی است.

باسلام درصورتی که سند رسمی به نام زوج نباشد قابل توقیف نیست.

با سلام
با فرض مطالبه مهریه و نظر به عدم ثبت سند رسمی به نام زوج ، در اجرائیات ثبت توقیف صورت نمی گیرد مگر اینکه پیشتر مالکیت زوج در دادگاه به موجب حکم نهایی ثابت شده باشد .

سلام و وقت بخیر
در صورتی که ثبت شده باشد امکان پذیر می باشد

درود بر شما
در موردی که پلاک ثبتی به نام زوح نیست اثبات مالکیت زوج دشوار و توقیف از طریق اداره ثبت ممکن نمی باشد .

سلام
اگر ثابت کنید که زوج قولنامه ای مالک است بله قابل توقیف می باشد.