بنده به رای اعتراض دادم که پیش قسط را نمیتونم پرداخت کنم؛ چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۳۹ #23353850

باسلام بنده چکی در دست طلب کارم داشتم به مبلغ ۳۹ ملیون بنده تقاضای اعسار دادم قبول شد و مبلغ ۱۰ تومن پیش و ماهانه ۷۰۰ تومن
ایا امکان قبول و کم کردن پیش هس
کارمندم و ماهانه ۳ تومن حقوق دارم
هیچ منبع درامدی ندارم

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله ممکن است مرجع رسیدگی به اعتراض احراز کند که شما امکان پرداخت پیش قسط را ندارید و آن را حذف کند یا مبلغ آنرا کمتر نمایند
ولی معمولا در این موارد رای بدوی عینا تایید می گردد

با سلام
شما دوباره میتوانید درخواست تعدیل بدهید و به احتمال زیاد تغییری در رای خواهد شد . ضمنا هر چند وقت نیز میتوانید بابت بالا بودن اقساط تعدیل دهید و در صورت موافقت قاضی اقساط کسر خواهد شد.