برای تمکین اقدام نمودم، اما صاحبخانه ملک را به دیگری اجاره داده، راه چاره چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۲۰ #23300630

سلام
مدت زیادی هست که در خانه پدریم بودم و وقتی برای تمکین به منزلی که در آن سکونت داشتیم رفتم, به کسی دیگه اجاره دادن.
الان راه چاره چیست؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهار نامه تمکین دهید ودرخواست نفقه دهید

اگر علیه شما حکم الزام به تمکین صادر شده و قطعی شده موضوع را به اجرای احکام شعبه دادگاه خانواده اعلام نمایید.

سلام اظهارنامه ای برای شوهرتان ارسال کنید و اعلام کنید که برای تمکین منزل مستقل و در شان و با اثاث البیت تهیه کند . اگر انجام نداد شکایت ترک انفاق مطرح کنید و می توانید دادخواست الزام به تهیه مسکن هو مطرح کنید .