آیا شخصا با تکمیل نواقص مشاعات میتوانم برای واحد خودم سند تک برگی بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۸ #23273804

با سلام.بنده در سال ۹۴ واحدی از یک آپارتمان ۷ واحدی را پیش خرید نمودم.پس از عدم تکمیل ساختمان توسط سازنده و متواری شدن ایشان، بنده با حضور در دفتر خانه که در تاریخ خرداد ۹۵ مقرر گردیده بود، گواهی عدم حضور اخذ کردم و بعد از آن حکم الزام به تنظیم سند و ... نواقص ساختمان شامل مشاعات (آسانسور و کنتور برق) و داخل واحد طبقه آخر می باشد.
با توجه به اینکه در حال حاضر در این واحد سکونت دارم و هر دو نفر(سازنده و مالک) مبایعه‌نامه بنده را امضا نموده اند، مشکل اساسی که وجود دارد اینست که سازنده در قول نامه به مالک ۲ پارکینگ داده و به بقیه یکی. یعنی یک پارکینگ کم است. و یکی از واحدها امضای مالک را در مبایعه نامه ندارد. ( سازنده سهم الشرکه خود را فروخته است، چون از ۷واحد، ۲ واحد سهم الشرکه مالک بوده که در آن تصرف دارد و ۵ واحد سهم الشرکه سازنده)
با این اوصاف برای پارکینگ واحد من مشکلی پیش نمی آید؟ ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : چنانچه در مبایعه نامه برای واحد شما پارکینگ قید شده باشد یقینا شما دارای حق استفاده از پارکینگ هستید و هیچ مشکلی نخواهید داشت