آیا برای خریدار قولنامه ای، مشکلی از طرف شخصی که وکالت دارد پیش می آید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۴ #23256097

اگر مالک زمین به شخصی وکالت فروش بدهد و آن شخص اقدامی انجام ندهد و مالک زمین را به شخص دیگری بصورت قولنامه ای بفروشد،
آیا برای خریدار مشکلی پیش می آید؟
آیا بعد از اینکه مالک اصلی زمین را با قولنامه فروخت، کسی که وکالتنامه دارد می تواند مدعی زمین شود؟
به عبارت دیگه آیا برای خریدار قولنامه ای، مشکلی از طرف شخصی که وکالت دارد پیش می آید؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر چون انجام موضوع وکالت از سوی مالک و موکل نافی حق وکیل نیست و برای خریدار قولنامه مشکلی نیست

خیر مشکلی ندارد و چون خود مالک اقدام بفروش نموده است وکیل نمیتواند ادعایی داشته باشد .

با سلام
کاربر محترم مطابق ماده ۶۸۳قانون مدنی
هر گاه متعلق وکالت از بین برود یا موکل عملی را که
مورد وکالت است خود انجام دهد یا به طور کلی عملی که منافی با وکالت وکیل باشد به جا آورد، مثل این که مالی را که برای فروش آن وکالت داده بود خود بفروشد وکالت منفسخ می‌شود لذا ایرادی به مبایعه نامه شما که توسط مالک اصلی منعقد وتنظیم گردیده است نخواهد بود