تکلیف اموال برادرم چی میشه؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۰۷ #23225620

سلام

ما ۶ تا بچه ایم ۴ خواهر و ۲ برادر برادر بزرگم از دنیا رفته و نه زن داره و نه بچه مادرم چند سال پیش از دنیا رفته و پدرمون زنده است برادرم یه مغازه داره و یه خونه و چند حساب بانکی تو بانکهای مختلف با مبالغ مختلف چون پدرم زنده است وارث برادرم پدرم میشه یا خواهر ها هم سهمی دارند؟؟
یه سوال دیگه:
اگر تمام مراحل انحصار وراثت حسابهای بانکی انجام بشه و سهم هر خواهر و برادر معلوم بشه هر خواهر و هر برادر باید جداگانه بره بانک و سهم خودش رو از حساب ها بگیره یا تمام پول ها رو به یک نفر تحویل میدن؟

مشاوره حقوقی حصروراثت
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها کسی که از برادرتان ارث میبرد پدرتان می‌باشد

درود . پدر شما وارث طبقه ی اول میباشند و پس از پرداخت دیون متوفی مابقی اموال به پدر ارث میرسد..

پدرتان تنها وارث برادرتان می باشد

با سلام
طبق قانون طبقه بندی وراث ،اموال منقول و غیرمنقول برادرتان به پدر می‌رسد و تنها کسی که از برادرتان ارث میبرد پدرتان می‌باشد

وارث پدر شما می باشد که تمام اموال را به ارث خواهد برد

این اموال متعلق به پدر شمااست واو وارث آنهاست

سلام
مطابق قانون پدر شما تنها وارث اموال ایشان میباشد.