آگاهی مرا احضار نموده؛ چطور از جزییات آگاه شوم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۰ #23216904

از پلیس آگاهی بخش دادسرای جنایی برام دعوت نامه اومده ولی من حتی اسم شخصی که برای شکایت نوشته شده هم نمیشناسم و دلیلشم نمیدونم
یعنی مشکلی هست؟
حتی داخل دعوت نامه فامیلی منم نوشته نشده فقط اسمم نوشته

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام از کجا معلوم که اصلا از پلیس اگاهی باشد و شیطنت کسی نباشد بهتر است از کلانتری محل راهنمایی بگیرید

برای اطلاع از جزییات احضار باید به صورت حضوری به آگاهی مراجعه نمایید

باسلام:حضوری مراجعه نمایید وعلت راجویا شوید.

با سلام بدون مراجعه حضوری امکان آگاهی از پرونده مذکور وجود ندارد.

با مراجعه به آن حوزه ای که نامه از آنجا ارسال شده رفته و پیگیری کنید البته نرفتن شما شاید پیامد داشته باشد

سلام تا پراجعه کنید علت مشخص نمی شود احتمالا به عنوان متهم یا شاهد و یا مطلع احضار شده اید و در اولین فرصت پراجعه نمایید تا برایتان دردسر نشود موفق و پیروز باشید

تا زمانیکه از سامانه خدمات قضایی بشما ابلاغ نشده تکلیفی متوجه شما نمی باشد