امکان مطالبه تاخیر تادیه از کارفرما با ارجاع پرونده به اجرای احکام

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۵ #23213471

با سلام، من از دیوان رای‌ام را گرفتم و بعد از اداره کار به اجرای احکام معرفی شدم. با توجه به اینکه مطالبات من کلا مبلغ ۵۰ میلیون و مربوط به سال ۱۳۹۵ تا پایان سال ۱۳۹۹ هست. آیا می‌توانم درخواست تاخیر تادیه کنم؟ چه زمانی و چطور اقدام کنم؟ آیا باید شکایت جدا انجام دهم یا همین الان که برای اجرای احکام درخواست کرده‌ام، درخواست تاخیر تادیه هم بکنم؟ ممنون می‌شوم راهنمایی بفرمایید..

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله شما میتوانید اما باید دادخواست جداگانه ای مطرح کنید.

با سلام
بله می شود خسارت تاخیر تادیه گرفت و یک دادخواست جداگانه بدهید

با سلام
بله امکان پذیر است و می بایست دادخواست جداگانه ای در این خصوص تقدیم نمایید.

با درود؛
کاربر محترم؛ در این خصوص بایستی دادخواست جداگانه‌ ی مبنی بر مطالبه خسارات تاخیر در تادیه بطرفیت محکوم علیه تنظیم و مطرح نمایید..

دادخواست جداگانه‌ای به طرفیت طرف مقابل به عنوان مطالبه وجه بابت تاخیر تادیهدتا زمان اجرای حکم به استناد رای قطعی از دیوان عدالت اداری تقدیم نمایید

با سلام بله می‌توانید اما در این خصوص می‌بایست دادخواست جداگانه ثبت نمایید

سلام جداگانه دادخواست خسارت را باید مطرح نمایید