مستاجر تخلیه نمیکنه؛ چه راهکاری وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۵۲ #23205985

قرارداد مستاجر ۳ ماه تموم شده فقط رهن کامله تمدید قرارداد نمیکنه نه تخلیه الانم بهونه کرونا رو میاره میگه من تخلیه نمیکنم بهش میگم تخلیه نمیکنی حداقل بیا تمدید کن رفتم شورا حل اختلاف شکایت کردم بهم این کد پیگیری برو یه ماه دیگه میشه راهنمایم کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید حکم تخلیه از شورا حل اختلاف درخواست کنید

سلام
با توجه به دستور عمل جدید دستور تخلیه فوری ملک داده نمیشود شما بهتر است تحت عنوان دعوای تخلیه ملک را مطرح نمایید !

شمامیتوانید ظرف یک هفته تخلیه انجام دهید اگر دوس استقرار داد را امضا کرده باشند

سلام
باید حکم تخلیه الز شورا حل اختلاف درخواست کنید

سلام
دادخواست دستور تخلیه به شورا را مطرح و منتظر جلسه رسیدگی و پس از آن صدور حکم تخلیه باشید اصولا زمان بر هست اما بهتر از این است که کلا اقدامی انجام ندهید چون عدم تنظیم قرارداد مجدد از سوی شما مساوی است با رضایت تصرف مستاجر.

سلام.ستاد کرونا دستور العملی داده شده است که قراردادهای اجاره به حکم قانون خودبخود تمدید میشوند تا اینکه در آینده شرایط عادی شود.به حکم قانون قراردادتان تمدید شده است و باید اجاره را مطابق قبل یا توافق جدیدتان پرداخت کند که مجاز هستید تا مقدار خاصی مبلغ قبلی را حتی اضافه کنید.
رییس جمهور روز گذشته (۸تیر ۱۳۹۹) از تصویب طرحی در ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا به منظور حمایت از مستاجران خبر داد، بر اساس این طرح کلیه قراردادهایی که از این تاریخ به پایان می رسیند به طور خودکار تمدید اجاره می شوند.

رییس جمهور گفت که با توجه به شرایط خاص ایجاد شده بر اثر شیوع بیماری کرونا افزایش اجاره بها تنها در سقف مصوب ممکن و مجاز خواهد بود، وی همچنین اعتبار این مصوبه را تا ۳ ماه پس از اعلام عادی شدن شرایط کشور از سوی وزارت بهداشت و درمان اعلام کرد.

هرچند رییس جمهور علت این تصمیم گیری را شرایط خاص ناشی از شیوع بیماری کرونا در کشور اعلام کرده است، ولی می توان علت اصلی را در تلاش دولت برای مهار تورم افسارگسیخته در سال پایانی کار خود جستجو کرد، قیمت مسکن و اجاره بها در چند ماه اخیر با افزایش چشمگیری مواجه بوده است.
سه شرط تمدید اجاره طبق مصوبه ستاد کرونا
اجرای این مصوبه مشروط به چند موضوع شده است، شرط اول این است که مستاجر در دوره اجاره فعلی به تعهداتش عمل کرده باشد یعنی مستاجری که با تشحیض دستگاه قضایی باعث ضرر و زیان به مالک شده باشد مشمول این تمدید نیست.

دوم اگر مالکی در دوره اجاره قصد فروش ملک را داشته باشد به شرطی که فروش رسمی صورت بگیرد نه قولنامه ای و صوری مستاجر باید ظرف دوماه تخلیه کند، سوم اینکه مستاجر سقف اجاره تعیین شده را قبول نکند.

باسلام
اگر طبق مبایعه نامه دو نفر شهود زیر مبایعه نامه را امضا کرده باشند میتوانید سریعا دستور تخلیه را اخذ کنید