آیا ممکنه منزل رو تخریب کنن با وجود مجوز ساخت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۰ #23145253

با سلام
ما یه خونه کلنگی داشتیم تو روستا، اونو تخریب و مجوز و پروانه ساخت از اداره بنیاد مسکن گرفتیم، از تسهیلات بهسازی مسکن روستایی استفاده کردیم، زیر نظر بنیاد مسکن اقدام به ساخت و ساز کردیم، ضمن اینکه جز طرح هادی هم هست و داخل محدوده قانونی روستاست، الان اداره میراث فرهنگی از ما شکایت کرده، تحت عنوان تخریب و ساخت و ساز در حریم میراث فرهنگی، میخواستم بپرسم که نتیجه شکایت چی میشه، رای به نفع کی صادر میشه، آیا ممکنه تونه رو تخریب کنن با وجود مجوز ساخت

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادعای میراث فرهنگی خلاف اصل است ونیاز به اثبات دارد زمان رسیدگی ادله ومدارک خودتون رو ارایه دهید در صورتی که با قاعده لا ضرر تعارض نداشته باشد نتیجه خواهید گرفت

اگر قبلا جزو مناطق آثار تاریخی ثبت شده باشد با استفاده از کمسیون ۱۰۰میتواند قلع و قمع کند

اگر خونه قدمت بالایی داشت میبایستی از میراث فرهنگی استعلام میکردید تا با اجازه و آگاهی میراث فرهنگی اقدام به تخریب یا تعمیر میکردید
احتمال تخریب یا جریمه نقدی دارد