آیا میتونه درخواست مهریه بکند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۶۳ #23137811

سلام من چند وقت پیش با یک خانوم آشنا شدم
پدرش فوت کرده قبلا هم یک بار ازواج کرده طلاق گرفته
بعد از چند مدت با هم در حضور برادر بزرگش صیغه دائم کردیم ۱۰۰ میلیون هم به عنوان مهریه مشخص کردیم حالا این خانوم مهرش رو بخشیده بعد از مدتی میخواهیم جدا بشیم آیا میتونه درخواست مهریه بکنه کسی که ما رو صیغه کرد یه طلبه بود که با برادرش دوست بود توی خونه صیغه رو خوند و یه دفتر سررسید معمولی داشت که کل شرایط صیغه نامه رو توش نوشت و شاهد صیغه ما هم برادرش و پسر برادرش بود هم از من هم از خانوم توی همون دفتر امضا و اثر انگشت گرفت و یه دفتر چه صیغه به همراه عکس بهمون داد

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مدرک و رسید یا شاهدی مبنی بر بخشش وجود نداشته باشد میتواند مطالبه کند

با سلام:بخشش مهریه به صورت شفایی قابل قبول نیست ومستلزم حضور در دفاتر اسناد رسمی وامضاء آن می باشد۲.نوشتن کتبی با امضاء واثر انگشت ورضایت کامل ایشان باامضاء وتایید دو نفر شاهد عادل.

باسلام درصورتی که سند یا مدارکی دال بر ابرائ مهریه داشته باشید دیگر زوجه برای مهریه نمیتواند رجوع کند.

بخشش مهریه به صورت شفاهی قابل قبول و معتبر نمی باشد

هبه باید به صورن کتبی و رسمی باشد لذا بذل مهریه به صورت شفاهی مورد پذیرش نیست و ایشان می تواند مطالبه مهریه کند

درصورتیکه مدرکی دال بر بذل مهریه همسرتون را دارید امکان رد مطالبه مهریه وجود داره اما همسرتون میتونه از مابذل خود عدول کنه

بذل مهریه باید بصورت رسمی باشد و مدرک و سندی برای اثبات آن جهت رد ادعای مهریه توسط ایشان داشته باشید برخلاف ابرا درهبه امکان رجوع وجود دارد