میخواستم اجاره را واریز صندوق دادگستری بکنم؛ از چه طریقی این کار را باید انجام بدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۲ #23048542

با سلام
من یک باب سرقفلی یک مغازه را دارم . مالک زمین مغازه بر سر قیمت اجاره سالیانه که باید بهش پرداخت کنم به توافق نمی رسیم . من می خواستم اجاره را واریز صندوق دادگستری بکنم
از چه طریقی من این کار را باید انجام بدم؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

شما میتوانید از دادگاه حقوقی نزدیک محل وقوع ملک درخواست واریز اجاره بها را تقدیم کنید البته بعد از تایید دادگاه خود نسبت به اعلام شماره حساب صندوق دادگستری اقدام میکند البته توجه داشته باشید درخواست خود را بایست از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید