همسرم چگونه میتواند اموال و دارایی مرا توقیف کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۴ #23038022

سلام
خسته نباشید
همسر بنده می توان ادعا کند که چند تا قالی که خودش با رضایت چندین سال قبل بافته و اگر دو بار طلایی که داشته رفتیم با هم فروختیم و خرج زندگی روزانه کردیم، الان از من مطالبه نماید بدون رسید و مدرک و در صورتی که نه طلا و نه قالی اجباری در کار نبوده، تفاهم خودش و من بوده، منم همه نظر در حد توانم خرجشون کردم، حتی خرجهایی که بر گردنم نبوده ولی الان میتونه مثلا از دارایی من حکم توقیف بگیره که یک خانه یا ماشین هست؟
اگر میتونه چجوری و چگونه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توضیحاتی که فرمودید با توجه به اینکه عمل همسر شما در انجام هزینه های یاد شده با قصد تبرع (رایگان) و برای تشریک مساعی دوطرفه برای زندگی مشترک بوه و در مورد انها سند و مدرکی هم ندارند لذا قابل مطالبه
و ادعا نخواهد بود.

با سلام
با توجه به توضیحات فوق ادعای همسرتان به نتیجه نخواهد رسید و صرف ادعا محکمه پسند نخواهد بود.