چه راهی وجود دارد که ایشان بتوانند مالک شوند و وراث فقط اولاد خودشان باشند و فردا دیگر نتوانند ادعایی داشته باشند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۴ #23028898

سلام
مادر بنده وکالت تام از تمامی وراث دارند و این وراث بغیر از خواهر و برادر بنده شامل عمو و عمه هم میشوند. با عنایت به اینکه دسترسی به بعضی وراث وجود ندارد و مادر بنده با وکالت مالک به حساب نمی ایند چه راهی وجود دارد که ایشان بتوانند مالک شوند و وراث فقط اولاد خودشان باشند و فردا دیگر عمو و عمه ها نتوانند ادعایی داشته باشند؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود . مادر شما وکیل ورثه هستند و مالکیت متعلق به وراث است.

درود
اگر وارث دیگری جز اولاد هست مادر نمی توانند بدون وکالت از جانب آنها سند بگیرند زیرا در گواهی حصر وراثت نام تمام وارث هست

با سلام و احترام ..ضمن طول عمر با عزت برای مادرتان با توجه به وکالتنامه تام می توانند سند ملک را به نام خود بزنند و وراث نیز قاعدتا فرزندان ایشان می شوند

در صورتی که از همه ورثه وکالت کاری داشته باشن میتوانند کل ملک رو به نام خودشان انتقال بدهند و بعد از فوت به ورثه که فرزندان هست به صورت قهذی منتقل می شود. اما در صورتی که فقط از فرزندان وکالت کاری داشته باشند فقط در قدر السهم فرزندان حق انتقال به نام خودشان دارند.

مادامیکه از بقیه وراثی که وکالت ندارند نمی توانند به کل ملک سند بگیرند

درود بر شما، چنانچه ملک به نام مادر شما شود، بعد از فوت ایشان، ورثه محصور به فرزندان ایشان خواهد بود.

مادرتان باید با استفاده از وکالتنامه ای که از وراث دارد اقدام به انتقال اسناد به نام خود نماید . بدیهی است با انتقال اسناد به نام مادرتان ، در صورت فوت ایشان تنها فرزندان وی وارث محسوب خواهند شد .