آیا نتیجه تمکین کردن ارتباطی به دلایل طلاق دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #23028751

من به عدم تمکین محکوم شده بودم که به دلیل اینکه ناشزه نشم قبول کردم تمکین کنم و در حضور مامور مربوطه به منزل مشترکی که همسرم در نظر گرفته بود رفتم. ولی بعد از رفتن مامور همسرم من را مورد ضرب و شتم قرار داد و از خانه بیرون کرد. من به همراه خانواده به پزشکی قانونی مراجعه کردم و نامه ای به من دادند که از طریق آن نامه از همسرم شکایت کردم. لطفا الان راهنمایی کنین که بعدش چیکار کنم؟ امکان داره دوباره تمکین بخواد؟ من عمرا دیگه نمیتونم برم برا تمکین چون این دفعه منو میکشه. آیا این موضوع به نفع من شده؟ برای جدایی چیکار باید کرد؟ توافقی نه ها با مهریه کامل. ممنونم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با شکایت و اثبات موضوع که شما را مورد ضرب و جرح قرار داده اند میتوانید به این موضوع استناد بفرمایید که خوف خطر جانی برای شما وجود داد لذا دادگاه با بررسی و استناد به پرونده کیفری میتواند حکم تمکین نکردن شما و دریافت نفقه دهد
در مورد نوع طلاق تصمیم با زوجین و شرایطی است که حاکم بر زندگی مشترک است و به طور قطع نمیتوان گفت چگونه طلاق بگیرید
همچنین مطالبه مهریه حق شما جدای از طلاق است و قبلا میتوانید مطالبه بفرمایید و ایشان مکلف به پرداخت میباشند

با سلام
درصورتیکه با حکم تمکین مجددا به منزل زوج مراجعه کردید وایشان شمارو مجددا مورد ضرب وشتم قرار داده واز منزل خارج نموده است بهتر است سریعا موضوع را بصورت مکتوب به واحد اجرای احکامی که پرونده تمکین همسرتان در انجا اجرا میگردد اطلاع دهید و اخراج شما از منزل در پرونده ثبت گردد ویا از طریق پلیس ۱۱۰ میتوانید گزارش درگیری واخراج از منزل توسط زوج را اطلاع دهید
درخصوص طلاق نیز اگر سوابق درگیری وسو رفتار زوج وجود داشته باشد و این سو اخلاق زوج استمرار داشته باشد میتوانید با استفاده از شروط ضمن عقد درخواست طلاق بدهید