تجدیدنظرخواهی از رای طلاق به درخواست زوجه توسط زوج

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۸۶ #23027620

سلام، زوجه دادخواست طلاق داد و رای الزام به طلاق صادر شد. بنده دادخواست تجدیدنظر بخوام بدم، دادخواست معترض‌عنه درج میشه یا تجدیدنظرخواسته؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بعداز دریافت ابلاغیه شما تا ۲۰روز مهلت اعتراض وتجدید نظرخواهی خودرا وارد نمایید

سلام
شما به عنوان تحدیدنظرخواه به طرفیت زوجه به عنوان تجدیدنظرخوانده،دادخواست تجدیدنظرخواهی نسبت به رای دادگاه بدوی میدین.

شما بعنوان تجدیدنظر خواه خواهید بود

سلام تجدیدنظر خواسته یعنی خواسته ای که مورد تجدید نظر قرار گرفته است و اصولا برای خواهان بدوی (زوجه) به کار می رود و معترض عنه یعنی موضوعی که اصولا خوانده بدوی(شما) نسبت به آن اعتراض دارید

با سلام
شما به عنوان تجدیدنظرخواه می باشید.

با سلام
شما بعنوان تجدیدنظر خواه از دادنامه بدوی به طرفیت خانمتون (تجدید نظر خوانده )تجدید نظر خواهی میکنید

سلام، زمانی که تجدیدنظر خواهی کنید ،تجدیدنظر خواه شناخته می شوید