با این اوصاف دادرس محترم میتواند حکم به محکومیت صادر کننده چک و ظهر نویس به صورت تضامنی دهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۲ #22953170

بانک دادخواستی ارائه کرده به این صورت که هم از صادر کننده چک و ۳ نفر که پشت چک را امضا کردیم شکایت کرده این در حالی است که مبلغ چک ۱۱۶ میلیون تومان ولی خواسته ۴۴ میلیون تومان است و تاریخ چک سال ۹۶ اما دادخواست سال ۹۸ که نشان از توافق صادر کننده و دارند چک بدون اطلاع ظهر نویس ها میباشد با این اوصاف دادرس محترم میتواند حکم به محکومیت هم صادر کننده چک و هم ظهر نویسان به صورت تضامنی دهد.

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مهلتهای قانونی برای ظهرنویسی و طرح دعوی رعایت شده باشد محکومیت صادر کننده و ظهر نویس حتمی است

مطابق ماده ۳۱۵ قانون چک ، هرگاه چک ظرف مدت ۱۵ روز از تاریخ سررسید منتج به صدور گواهی عدم پرداخت گردد ، دارنده میتواند بر علیه صادر کننده یا ظهرنویس یا هردو اقامه دعوی نماید .

با سلام
میبایست شرایط و اوضاع و احوال پرونده مطالعه و بررسی گردد
ولی در حالت کلی صادرکننده و ظهرنویسان مسوولیت تضامنی برای پرداخت وجه چک دارند