آیا طرح دعوی اینجانب علیه متصرف ملک،به نتیجه خواهد رسید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۳ #22889788

با سلام
ملکی داشتم که متاسفانه توسط اشخاصی غصب شده با این توضیح که نفر اصلی که ملک را ابتدا وی تصرف غیر قانونی کرد مدعی مالکیت نیز میباشد و طبق همین ادعای کذبی که داشته ملک را بصورت اجاره یکساله به شخص دیگری واگذار کرده،در دادگاه علیه متصرف اول که ادعای مالکیت دارد، دعوی خلع ید مطرح کردم ولی اسمی از نفر دوم نبردم چون حتی اسم وی را هم نمیدانستم.
شما بفرمایید که روش بنده صحیح بوده و اینکه خوانده پرونده کسی هست که الان ملک را به شخص سومی کرایه داده مشکل ساز نخواهد بود؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی رفع تصرف نسبت به کلیه متصرفین عین و منافع نمایید

سلام باید نام متصرف فعلی در دادخواست قید شود در غیر این صورت دعوی با ایراد شکلی رد می شود .

دعوای رفع تصرف بایستی علیه کلیه متصرفین عین و منافع مال منقول مطرح گردد. و در غیر این صورت حتی به فرض صدور حکم محکومیت و خلع ید، حکم به دلیل وجود متصرف قراردادی قابل اجرا نخواهد بود.