چطور میتوانم دارنده را محکوم به مسترد نمودن چک نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۲ #22868842

لام و احترام.
دسته چک بنده سرقت شده و مورد سو استفاده قرار گرفته و اجراییه علیه اینجانب صادر گردید با توجه به اثبات سرقت پس از صدور اجراییه و قطعی شدن رای محکومیت سارق دسته چکم. با استناد به رای کیفری حکم ابطال اجراییه گرفتم و پرونده مختومه شد. حال دارنده چک مجددا بطرفیت اینجانب در شعبه دیگری دادخواست مطالبه وجه چک را کرده و مجددا به استناد رای کیفری و حقوقی ابطال اجراییه مجددا حکم به بی حقی خواهان صادر گردید. بنظر تا وقتی لاشه چک را از دارنده نگیرم دوباره دادخواستی مطرح خواهد کرد. لطفا راهنمایی کنید چطور میتوانم دارنده را محکوم به مسترد نمودن چک نمایم؟؟ اگر بخواهم دادخواست استرداد لاشه چک بدهم هزینه دادرسی آن چقدر است؟ لازم به ذکر است مبلغ چک یکصد و شصت میلیون تومان میباشد.

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا اظهارنامه ای برای مخاطب جهت استرداد ارسال و سپس دادخواست تنظیم نمایید.
هزینه دادرسی طبق رویه فعلی براساس مبلغ چک در نظر گرفته می شود که می توانید دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی مطرح بنمایید.