چگونه به نظر کارشناسها اعتراض نمایم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۸۴ #22812245

سلام
بنده و شخصی توافق نامه ایی با یکدیگر به صورت تایپی نوشتیم و امضا و انگشت زدیم حالا بعد از یکسال بعد از گران شدن آن کالا اومده شکایت کرده گفته این برگه سفید امضا بوده، و کارشناس یک نفره گفته سفید امضا بود ولی در ۲/۳دقیقه کارشناسی گفتش بنده تقاضای ۳نفره دادم ولی با یکی از اساتید کارشناس خط شناسی صحبت کردم‌ گفت چون دستگاهی وجود ندارد که مشخص کنه متن تایپی رو برای همین تمامی کارشناسا به دیده منفی مینگرند، حالا اگر اینطوری باشه حق من نا حق میشه؟
من چطور میتونم ثابت کنم که سفید امضا نبود و کارشناسان ضعف دارن روی متن تایپی؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

با سلام
اگر امکان تشخیص نباشد اصل برصحت سند است . نگران نباشید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید.

با شهادت شهود اثبات نمایید و این مورد صدق نمیکند تایپ بودن دلیل بر سفید امضا نیست

سلام
تا جواب کارشناسی سه نفره هم بیاید تامل کنید
اصل بر صحت سند است .
حتی امکان تشخیص نباشد

اگر امکان تشخیص نباشد اصل برصحت سند است . نگران نباشید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید.

با سلام همین موضوع یعنی عدم امکان تشخیص کارشناسی در مورد متن تایپی را اگر هیات کارشناسی اعلام کنند ستد شما مصون از ایراد باقی خواهد ماند

صبر کنید تا جواب هیئت سه نفره هم بیاید
و در صورت شاهدی ویا هر مدرک محکمه پسندی برای اثبات ادعای خود دارید ارائه دهید
در نهایت می توانید طرف مقابلتان را سوگند دهید