اعتراض به ساخت و فروش انباری زیرپله مجتمع توسط مالک قبلی مجتمع

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۳ #22797019

مالک دو واحد آپارتمان در یک مجتمع مسکونی ۷ واحدی هستم به مدت ۱۴ سال. مالک قبلی مجتمع ۲ سال پیش زیر پله یک انباری درست کرد و به یکی از واحدها فروخت. این انباری درست کنار درب اصلی وردی ساختمان است و خریدار مرتبا از آن انباری استفاده کرده و تردد را برای ساکنین سخت می‌کند،اعتراض کردیم، میگه پولش رو دادم و خریدم. آیا با توجه به اینکه زیر پله جزو مشاعات ساختمان است و ایجاد مزاحمت کرده و مالک قبلی بدون رضایت ساکنین این انباری رو ساخته و فروخته، برای ما راه قانون اعتراض وجود دارد؟ از چه طریقی؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع نیازمند بررسی بیشتر است ولی به نظر می رسد می توانید رفع تصرف را بخواهید و در صورت درج در سند قابل ابطال یا اصلاح است.

سلام چنانچه بدون مجوز ساخته شده باشد امکان پیگیری و قلع و قمع و رفع تصرف وجود دارد دادخواست رفع تصرف مطرح نمایید

با سلام
پاسخ به این پرسش نیازمند ارائه اطلاعات بیشتر راجع به پرداخت جریمه توسط سازنده به شهرداری و نتیجتا درج یا عدم درج انباری مذکور در قرارداد و سند مالکیت وی می باشد.

میتوانید دادخواست تصرف عدوانی و مزاحمت به طرفیت مالک قبلی طرح نمایید و همچنین قلع و قمع بنا را نیز درخواست نمایید.شکابت تصرف عدوانی حقوقی مطرح کنید نه کیفری

سلام ساخت و ساز بدون مجوز از شهرداری مشمول تخریب انباری یا جریمه نقدی برای همه مالکان است بنظر می رسد توافق و گفتگو به هر حال راه بهتری بنظر می رسد

باسلام پاسخ به سوالاتی که آیاساختمان مدیریت دارد؟سندمالک وقراردادفروش ایشان چه چیزی قیدشده ؟مهم هستندتاپاسخ صحیح ارائه شود

باسلام، اهالی ساختمان می توانند شکایتی تحت عنوان تصرف عدوانی نسبت به مشاعات ساختمان بدون اذن سایر شرکا، مطرح کنند و نیز رفع تصرف را نیز درخواست داشته باشند. همچنین می توانند قلع و قمع آن قسمت را هم درخواست کنند.