از طریق ثبت میخوایم طلاهارو توقیف کنیم, میتونه طلاهارو بگیره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۶ #22784814

سلام. من مهرمو اجرا گذاشتم. یکسری طلا همسرم خریده در اعیاد مختلف (طبق رسم، ما هم چیزهایی برای اون خریدیم در همون اعیاد) حالا برای مهریه از طریق ثبت میخوایم طلاهارو توقیف کنیم (چون ملک و ماشین نداره) ولی ایشون دادخواست استرداد طلاهارو مطرح کرده. میخواستم ببینم میتونه طلاهارو بگیره؟ (باتوجه به اینکه بابت مهر مقروض حساب میشه). ضمنا قبلا هم ۹۰ میلیون به پدر بنده داده تا پدرم هم ۹۰ تومن روش بذاره و آپارتمان بگیره. الان آپارتمان به نام پدرمه، درمورد این چیکار میتونم بکنم؟ اگه در اجراییات ثبت صورتجلسه کنم که ۹۰ تومنش دست ماست چه پیامدهایی داره؟ میتونه موقع توافق برای طلاق بگه باید پولمو بدید یا کلا بگه یه مبلغی بدید تا طلاق بدم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توافق هر مطلبی میتواند باشد
اگر استرداد طلاجات مطرح نموده شما دعوای متقابل مهریه کنید که تهاتر صورت پذیرد
در رابطه با ۹۰ میلیون ،شما ۹۰ تومان را خود بردارید و اخلاقا از مقدار مهریه کسر نمایید و رسیدی به پدر خود بابت اثبات این موضوع بدهید