چکی که ۴ سال وصول نشده، برای دریافت مبلغ آن چه باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۶ #22739007

با سلام
در سال ۹۴/۹ تاریخ سررسید چکی بود بنده به عنوان خواهان شکایت کردم بعد از شکایت ۳ یا ۴ ماه طول کشید تا رای قطعی به پرداخت مبلغ چک صادر شد و پرونده در تاریخ ۹۵/۱ به اجرای احکام مدنی رفت تا الان (۹۸/۵/۲۶) مبلغ این چک را نتونستم بگیرم و خوانده قولنامه باغی را به عنوان مال به اجرا احکام داد بعد پدر خوانده ادعا کرد باغ مال من است مزایده را لغو کرد بعد اون خوانده سند خونه اش گذاشت، در مرحله دوم مزایده به فروش نرفت دوباره سند جای دیگه رو گذاشت.
آیا راهی هست که من بتونم حقم بگیرم؟
لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از تاریخ مطالبه شما به شما خسارت تاخیر تادیه تعلق می گیرد بهترین کار این است که حکم جلب وی را بگیرید تا هرچه زودتر حقوق شما را بدهد

اگر تا کنون مطالبه وصول نشده است خسارت تاخیر تادیه تا زمان پرداخت کامل دین تعلق می گیرد

سلام
اگر تا کنون مطالبه وصول نشده است خسارت تاخیر تادیه تا زمان پرداخت کامل دین تعلق می گیرد

اگرمالی نباشد . حکم جلب بکیرید

راهی که در حال انجام هستید راه قانونی است. بهتر است مال سهل الوصول تری پیدا و به اجرا معرفی نمایید.

با سلام با اخذ استعلامات سه گانه مال سهل الوصولی برای اجرا پیدا نکنید میتوانید به همین اموال معرفی شده از سوی خوانده اکتفا نموده و از طریق مزایده آنرا به فروش برسانید.

با سلام
راه قانونی همین هست که میفرمایید مگر خود شما استعلامات لازم رو بگیرید و از ایشان مال معرفی کنید و اگر نهایت به نتیجه ای نرسید حکم جلب بگیرید
مگر خسارت تاخیر تادیه تا زمان اجرای حکم تو رای دادگاه محکوم نشده است؟ اگر اری که تا الان حداقل دو برابر شده است