از من خواسته تا با پس گرفتن شکایت اجازه دریافت بیمه بیکاری را دهد در صورتی که من دیگر قادر به کار با آن نمیباشم و اداره کار هم ترک کار را از طرف من زده، چکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۸ #22734520

با سلام بنده به مدت ۵ سال در یک فروشگاه مشغول به کار بودم و بعد به خاطر رفتار بد و فحاشی و توهین های کارفرما دچار ناراحتی های اعصاب و تشنج شدم و ترک کار کرده و از کارفرما به اداره کار شکایت کرده و کارفرما در اداره به خاطر ندادن هزینه ترک کار را توسط بنده اعلام کرده و درخواست بازگشت به کار به من داده از من خواسته تا با پس گرفتن شکایت اجازه دریافت بیمه بیکاری را دهد در صورتی که من دیگر قادر به کار با آن نمیباشم و اداره کار هم ترک کار را از طرف من زده و اکنون خواهشا چه کاری باید انجام دهم

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل ترک کار توسط خود شما ، بیمه بیکاری برای شما تعلق نخواهد گرفت
شما بایستی جهت بازگشت به کار اقدام نموده و این بار در صورت فحاشی و بی احترامی برای شما از سوی کارفرما ، مدارک و شواهدی جمع اوری و احقاق حق نمایید

چون کارفرما با بازگشت به کار شما موافقت نموده لذا چاره ای جز بازگشت نداشته و نمیتوانید از مزایای بیمه بیکاری بهره مند شوید .

با سلام یکی از شرایط استفاده از مقرری بیمه بیکاری اعلام عدم نیاز از سوی کارفرما یا صدور آراءاداره کار می باشد. درحالی که طبق اظهارات جنابعالی در آرائ اداره کار برای شما ترک کار از طرف کارگر لحاظ شده است.
پیشنهاد می گردد که به محل کار برگردید و با کارفرما تعامل داشته و در صورت عدم تعامل مجددا ۶ ماه بعد از کارفرما درخواست صدور نامه عدم نیاز کنید.
البته کارفرما موظف است حقوق و مطالبات و بیمه دوره تعلیق شما را نیز تامین نماید.
بابت توهین و مسائل از این قبیل در صورت تکرار می توانید از دادسرا پیگیر باشید.
موفق و موید باشید

با سلام

طبق تبصره ماده۲۱ قانون روابط کار گر و کارفرما، کارگری که استعفا می کند موظف است یک ماه به کار خود ادامه داده و بدوا استعفای خود را کتبا به کارفرما اطلاع دهد و در صورتی که حداکثر ظرف مدت ۱۵ روز انصراف خود را کتبا به کارفرما اعلام نماید استعفای وی منتفی تلقی می شود و کارگر موظف است رونوشت استعفا و انصراف آن را به شورای اسلامی کارگاه و یا انجمن صنفی و یا نماینده کارگران تحویل دهد .

اگر چنانچه تمایلی به ادامه کار ندارید و اداره کار نیز ترک کار را از سوی شما اعلام کرده ، طبق تبصره مذکور اقدام نمایید.

بدیهی است مطابق ماده ۲۴ همان قانون ،در صورت خاتمه قرارداد کار ، کار معین یا مدت موقت ، کارفرما مکلف است به کارگری که مطابق قرارداد ، یک سال یا بیشتر ، به کار اشتغال داشته است برای هر سال سابقه ، اعم از متوالی یا متناوب بر اساس آخرین حقوق مبلغی معادل یک ماه حقوق به عنوان مزایای پایان کار به وی پرداخت نماید .

متاسفانه باید سرکاربرگردیدوشرایط کارفرما را بپذیرید.چون ترک کارازسوی شمابوده قانونا بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد.می توانیددرحین کاراگربازبه شماتوهین نمودشکایت به دادگاه کنیدکه البته شاهدخواهندخواست .بازبایدقید کاررابزنید.بهتراست به سرکاربرگشته ولی به فکرکاردیگرباشیدتادرصورت یافتن کارمناسب استعفا داده واحتیاجی به بیمه بیکاری هم نداشته باشید

با سلام. شما می توانید در دادسرای عمومی بابت توهین و فحاشی های کارفرما شکایت کنید.