مفهوم تعیین وقت رسیدگی و ارسال نسخه ثانی دادخواست و ضمائم

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۹ #22684717

سلام خدمت همه بزرگواران، معنی این جمله در پرونده خانواده چیست؟ "دستور قضایی مبنی بر تعیین وقت رسیدگی و ارسال نسخه ثانی دادخواست و ضمائم و ثبت لایحه و انضمام در پرونده در تاریخ x صادر شد".

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دستور قاضی دادگاه به مدیر دفتر برای تعیین وقت رسیدگی و ابلاغ و ارسال دادخواست و ضمیمه ها به طرف مقابل است.

یعنی تاریخ جلسه رسیدگی تعیین شده
و دادخواست شما به همراه منضمات برای طرف مقابل جهت تدارک دفاع مناسب در جلسه برای ایشان ارسال شده

با سلام،وقتی دادخواست از طریق دفاترخدمات الکترونیک برای شعبه دادگاه ارسال شد قاضی بعد از اینکه دادخواست را کامل دانست دستوری برای مدیردفتر مبنی بر ارسال دادخواست و ضمائم برای طرف مقابل پرونده و تعیین جلسه رسیدگی و ابلاغ به اشخاص پرونده را صادر می کند.

دستورات قاضی به دفتر شعبه برای تعیین وقت ‌رسیدگی

با سلام
دستوریست که قاضی دادگاه خانواده به مدیر دفتر مبنی بر تعیین وقت رسیدگی و ابلاغ آن و ارسال دادخواست و ضمیمه ها به طرف مقابل داده است.

سلام زمانی که دادخواست از طریق دفتر خدمات قضایی به شعبه خانواده ارجاع داده می‌شود قاضی پرونده پس از بررسی دستور تعیین وقت رسیدگی صادر می‌نماید و این دستور را خطاب به مدیر دفتر خود جهت ابلاغ وقت رسیدگی می‌دهد

سلام برای پرونده دستور داده شده که جلسه رسیدگی تعبن گردد