اعتراض به رای قطعی تمکین چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۹۱۱ #22654702

سلام خسته نباشد
دادگاه تجدید نظر رای قطعی به عدم تمکین برای من داده. من چطور میتونم به رای تجدیدنظر اعتراض کنم همسرم تزریق میکنه و من امنیت جانی ندارم تمکین کنم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری اقدام کنید.

سلام
رای رای دادگاه تجدید نظر قطعی و غیر قابل اعتراض است فقط اگر مدارک و اسناد جدیدی به دست آورد که دلالت بر حقانیت شما دارد می توانید به استناد آن ظرف ۲۰ روز درخواست اعاده دادرسی کنید

با سلام
برای اثبات گفته خود باید یکی از شروط ۱۲ گانه که یکی از انها اعتیاد هست را اثبات نمایید

سلام
بله شما حق اعتراض دارید
باید مستندات قانونی داشته باشید تا عدم تمکین برای شما صادر نشود
ولی به دلیل اعتیاد دادگاه به شما حق طلاق می دهد

طبق اظهارنامه ای به زوج اعلام نمایید که آماده تمکین هستید و درخواست نمایید نفقه شما را پرداخت نماید.

وقت بخیر میتوانید از طریق ماده ۴۷۷ اعتراض کنیذ