میشه به کمک اون آقا ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۴ #22561980

سلام ممنون از همگی وکلای عزیز
من یه شاهد دارم واسه ازاله بکارتم کافیه؟
اون اقا پسر در جریان رابطه مون بود چون فردی که باهام رابطه داشت سیر تا پیاز رابطه رو برای اون توضیح داده مفصل
البته ۲ سال و نیم گذشته از ازاله بکارتم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر
شخص مذکور شاهد محسوب نمی‌شود

این شاهد دلیل ومدرک کافی ومتقن محسوب نمیشود واز این کار نیز مدت زمان زیادی گذشته واثبات وقوع این کار نیز درآن زمان توسط این شخص ناممکن است

خیر ثانیا بایک شاهد امکانپذیر نیست.

به مهر
در صورت وجود مدارک دیگر قابل بررسی است.

خیر. با یک شاهد، آن هم کسی که شاهد ماوقع نبوده و تنها می تواند بر اقرار طرف شهادت دهد، این امر قابل اثبات نیست.

با سلام
ایشان ناظر وقوع موضوع نبوده و صرفا از سوی شما به ایشان تعریف شده لذا نمیتواند شاهد باشد

با سلام..
با توجه به مدت زمانی طولانی ذکر شده، اثبات آن بعید بنظر می رسد و از آنجائیکه میزان ارزش و اعتبار شهادت شاهد به قاضی دادگاه بستگی دارد و ممکن است شاهد ادعایی با متهم عداوت دنیوی داشته باشد و در مقابل انکار مرتکب، نتوان به شهادت وی استناد نمود..
در هر حال اثبات چنین موضوعی با چنین اوصافی صرفنظر از مدت زمان طی شده دوسال و توضیحات ارائه شده، بسیار مشکل می باشد..
موفق باشید..