آدرس زوجه را در دادخواست اشتباها ذکر نمودم، آیا امکان تغییر آدرس وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۰ #22553982

با سلام
در دادخواست الزام به تمکین اشتباها آدرس زوجه را آدرس قید شده در سند ازدواج قید کردیم. (ایشون از اونجا رفتند به مکانی دیگر) و حال پرونده رفته به دادگاه و وقت رسیدگی بهمون اعلام شده، برای یکماه آینده، البته در آدرس قید شده در سند ازدواج دایی ایشون الان زندگی میکند.
آیا امکان تغییر آدرس الان وجود دارد؟
با توجه به اینکه دایی ایشون در اونجا زندگی میکند.
آیا این ابلاغ واقعی میشود و مشکلی ندارد؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طی لایحه ای به دادگاه نشانی دقیق را قبل از جلسه رسیدگی اعلام کنید تا فورا ابلاغ شود و جلسه تجدید نشود .

امکان تغییرادرس الان وجود دارد

با سلام
با رفتن به شعبه و نوشتن لایحه امکان تغییر ادرس وجود دارد
در صورتی که خودشون تحویل بگیرین ابلاغ واقعی محسوب میشود یا سامانه ثنا داشته باشند و نگاه کرده باشند