میتونم درخواست ابطال سند کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۲ #22545185

سلام
ملکی از سال ۹۵ در ید اینجانب بابت مبلغی که به صورت قرض الحسنه پرداخت کردم به مالک در تصرفم هست و مکتوب و چند نفر هم به عنوان شاد امضا کردند مه هر زمان مبلغ را پرداخت کردند ملمک از رهنم خارج میشود و از ان سال در واحد ساکن هستم و مالک بدون اطلاع و پرداخت بدهی به بنده ملک را فروخته و مالک جدبد هم به عنوان بدهی ملک را از مالک گرفته و میخواهد واحد را بدون پرداخت بگیرد و شمایت تصرف عدوانی که حکم برا/ت گرفتم و مجدد در شورای حل اختلاف درخواست تخلیه کرد که به علت نداشتن اجاره نامه رد درخواست شد میخواستم راهنماییم کنید بتده میتونم درخواست ابطال سند کنم به علت اینکه بنده در سال ۹۶ به علت برگشتی چک از مالک اول که قرار داد دارم اقدام به شکایت کردم برای همین میتونم درخواست ابطال سند کنم ممنون

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام آیا در قرارداد فی ما بین آیا قید شده است که این ملک در رهن شما است و ایشان تا زمان پرداخت آن
نمیتواند آن ملک را بفروشد؟و حق فروش آن را از خود صلب نموده است ؟ دراین صورت بله!