اگه مستثنیات دین بشه سه دانگ خودش را میتونه خودش دستور فروش بدهد و پولشو برداره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۶ #22476897

با سلام بنده زوجه هستم و مهریه بنده حکم اعسارش اومده لکن یک ملک مشاع ۳ دانگ ۳ دانگ داشتیم که همسرم سه دانگ خودشو به نام کسی زده بود بود که معامله صوری و باطل شد در نتیجه الان این ملک سه دانگ من و سه دانگ شوهرم هست. ظاهرا گفتن سه دانگش جز مستثنیات دین هست و هیچ ملک دیگری نداره. من اگه دستور فروش بدم میتونم خودم خریدار باشم و پول ۳ دانگ اونو ندم بگم چون مهریه بدهکاره تهاتر بشه یا حتما باید کل پولو به عنوان خریدار به حساب دادگاه موقع مزایده واریز کنم؟ اگه همه پول توسط خریدار حالا فرضا بنده واریز بشه مقداری از پول فروشو به زوج میدن؟ بعد یه سوال اگه مستثنیات دینش بشه سه دانگ خودش را میتونه خودش دستور فروش بده ملک رو و پولشو بگه میخوام خونه بخرم برداره؟
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که همسر شما بجز سه دانگ مزبور خانه ای دیگر ندارد جز مستثنیات دین محسوب می شود و قابل توقیف نخواهد بود

درود
اگر فقط همان سه دانگ را دارند قابل توقیف و فروش از جانب شما نیست.