آیا شکایت از ناظر و سازنده ساختمان امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۶۳۸ #22429059

باسلام.بنده به همراه ۷خانواده دیگر در یک آپارتمان زندگی می کنیم.مدتی است بر اثر سیم کشی نادرست خازنهای کولر گازی ماها سوخته و هزینه هنگفتی را در بر داشته است،حتی امروز یک کارشناس برق آوردیم که سیم کشی رو درست کنه،ایشون گفتن نمیشه و برید از دست مالک و ناظری که ساختمان رو تایید کرده شکایت کنید.آیا میشه این کار رو کرد؟
اگه آره لطفا راهنمایی کنین مربوط به کدام ارگان میشه

مشاوره حقوقی قرارداد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر ساختمان نوساز است می توان گفت که عدم نظارت دقیق ناظر و هم چنین عدم رعایت اصول فنی در زمان ساخت توسط پیمانکار مجری سیم کشی ، دو عامل مهم و مؤثر می باشد . لذا باید ابتدا تامین دلیل انجام شود سپس علیه ایشان طرح دعوی گردد . اما در ساختمان هایی که چنیدی سال از ساخت آن می گذرد این مسائل ممکن است اتفاق بیفتد و علت آن هم فرسودگی و استهلاک می باشد و به سختی می توان ناظر یا پیمانکار یا هر شخص دیگری را مقصر دانست .

با سلام. بله ابتدا با درخواست تامین دلیل دلایل خودتون رو تامین کنید

با سلام
برای شکایت از مهندس ناظر باید به شورای انتظامی نظام مهندسی مراجعه کنید.از سازنده هم ابتدا با دادخواست تامین دلیل و جلب نظر کارشناس رسمی در شورای حل اختلاف مطرح کنید بعد برای ضرر و زیان وارده طبق نظر کارشناس دادخواست بدهید

با سلام بایستی بعد از تامین دلیل در شورای حل اختلاف، در خصوص ناظر به سازمان نظام مهندسی شکایت کرد و در مورد سازنده و همچنین مجدد ناطر دادخواست به دادگاه حقوقی برای جبران ضرر و زیان وارده داد.

با سلام بایستی بعد از تانین دلیل در شورای حل اختلاف در خصوص ناظر به سازمان نظام مهندسی شکایت کرد و در مورد سازنده و همچنین مجدد ناطر دادخواست به دادگاه حقوقی برای جبران ضرر و زیان وارده داد.