الزام به انجام تعهد یا درخواست خسارت در مورد قرارداد پیش خرید مسکن چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۶۱ #22429

با درود و سپاس از زحمات
اینجانب در تاریخ 02/01/91 اقدام به خرید دو واحد آپارتمان به صورت پیش خرید با موعد تحویل 14 ماهه نمودم . که متاسفانه سازنده که صاحب زمین هم نیست و امتیاز فروش را از طریق قرارداد بدست آورده به علل مختلف از انجام تعهد خود سر باز میزند.
جندین بار در طی جلساتی سازنده قول ساخت و انجام موضوع قرارداد را داد و با بیشتر کردن جریمه دیرکرد روزانه به اتفاق باقی خریداران مهلت بیشتری به وی دادیم . ضمنا یک فقره چک به عنوان تضمین انجام تعهد بدون تاریخ در اختیار بنگاه از طرف سازنده وجود دارد که مثلا بنده بدون مراجعه به مراجع قضایی و در صورت عدم انجام تعهد میتوانم از مشاور املاک اخذ نمایم .
ضمنا بنده یکی از این دو واحد را به شخص دیگری فروختم . و معادل نیمی از چک فوق الذکر را به عنوان تضمین به نفع خریدار واحد خودم چک صادر و در اختیار مشاور املاک قراردادم .
سوالات :
1 - ضروری ترین و فوری ترین اقدام بنده در حال حاضر چیه ؟
2- آیا از اون چک تضمین میتونم استفاده کنم الان ؟
3 – نوع شکایت رو واسم توضیح بدین و چیزی که از این شکایت نصیبم بشه چیه ؟ خسارته یا آپارتمانه ؟
4 – راجع به جریمه تاخیر هم توضیح بفرمایین ؟
5- راههای کم کردن تعهدات خودم برای خریدار دوم چیست ؟

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما در حال حاضر میتوانید با تاریخ زدن در چک از طریق دادگاه برای مطالبه ی ضرر و زیان خود اقدام نمائید .شکایت کیفری در این موضوع معنایی ندارد زیرا جرمی متصور نمیباشد لذا در صورتیکه مطابق قرارداد حق فسخی برای شما ایجاد نشده باشد فقط میتوانید از طریق دادگاه برای خسارت تاخیر تادیه اقدام نمائید که میزان خسارت را هم کارشناس دادگستری بعد از کارشناسی تعیین خواهد کرد.تعهدات شما به خریدار هم مطابق قرارداد به همین سکل میباشد.

موید باشید