مشکلی برای من در دادگاه نظامی به وجود نمی آید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۶۳ #22420132

باسلام وتشکر
من با توجه به پرونده ای که دارم و الان در خواست واخواهی کرده ام و الان هم رضایت شاکی را گذاشتم واما بعد من سربازی بودم که به خاطر مشکلاتی که پیش آمده بود فراری شدم واگر الان بعد از ۶سال میخواهم خودم را به پادگان خودم معرفی کنم باتوجه به پرونده ای که الان دارم میتوانم خودم را معرفی کنم چون پرونده باز قضایی دارم به نظر شما باید صبر کنم تا حکم را دادگاه بدهد و اجرا شود و بعد که حکم و پرونده مختومه شد خودم را به پادگان معرفی کنم؟؟ ویا الان بروم سربازی با توجه به شرایط گفته شده جاب که نمی‌شوم و مشکلی برای من در دادگاه نظامی برای من به وجود نمی آید؟؟ نمی‌دانم چه کنم والان سرباز فراری هستم و راستیتش بعد از ۶سال از زندان آزاد شدم و میخوام برگردم به سربازی تا برایم مشکلی پیش نیاید چه کنم لطفا راهنمایی ام کنید خواهشا فقط بگویید چه کنم وتوضیح بدهید چه کنم خواهشا ببخشید وشرمنده هستم

مشاوره حقوقی دادسرا
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بهتر است خود را معرفی نمایید

بادرودوسلام امکان معرفی خود می باشد.

درود
خود را به یگان مربوطه معرفی نمایید ‌ .

مطابق دستورالعملی که اخیرا صادره شده مشمولین فراری از خدمت با هر میزان و مدتی که از خدمتشان باقی مانده و بدون توجه به مدتی که از فرار و ترک خدمتشان گذشته ، اگر تا پایان اسفند ۱۳۹۹ اقدام به معرفی خود به یگان خدمتی سابقشان نمایند ، دستور معافیت از تعقیب صادر شده و بدون معرفی به مراجع قضایی و بدون افزایش خدمت میتوانند ادامه خدمتشان را بگذرانند .

درود
می توانید خود را معرفی کنید.

سلام
شما میتوانید خودتان را معرفی کنید. در صورت صدور حکم محکومیت احتمالی، مرجع قضایی مربوطه مطابق روال قانونی حکم را اجرا نموده و ربطی به دادگاه نظامی ندارد.

خودت به پادگان معرفی کند بقیه مسائل حل خواهند شد