آیا اعسار زدن و اعتراض به اعسار باعث فرصت و زمان خریدن میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۱ #22332210

با سلام
امروز از اجراییه حکم برای من صادر شد. الان برای زدن اعسار آیا ده روز فرصت دارم که جلب نشوم یا سی روز؟
برخی ده روز گفته آمد برخی سی روز. چرا تناقض وجود دارد؟
چه راه حلی هست که بنده دو الی سه ماه زمان داشته باشم ک جلب نشوم و هزینه و مبلغ چک رو در این فاصله جور کنم. ایا اعسار زدن و اعتراض به اعسار باعث فرصت و زمان خریدن میشود؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ظرف ده روز اقدام به ثبت دعوا اعسار نمایید و از این طریق میشه حداقل ۴ ماه خرید گرفت

سلام
شما ظرف ۳۰ روز از ابلاغ اجرائیه جعت مطرح نمودن اعسار زمان دارید.
بله با توجه به نیاز مدت زمان حدود ۴ ماه جهت صدور حکمریا،میتوانید از این فرصت استفاده نمایید

سلام. پس از ابلاغ اجراییه تا سی روز وقت دارید که صورت اموال و ادعای اعسارتون رو مطرح کنید..بنابراین تا روشن شدن دعوای اعسار حبس نمیشوید.. بهترین چیز برای فرصت خریدن برای شما این است.. که ظرف سی روز کاری انجام ندهید بلکه پس از ان اقدام به انحام کارهای مذکور در بالا بفرمایید که دادگاه باشرایطی که یکیش معرفی کفیل یا وثیقه هستش شما رو تا رسیدگی به دعوای اعسار ازاد میکنه..در این مورد در صورتی که دعوای اعسارتون رد شه به کفیل یا وثیقه گذار بیست روز مهلت میدن تا شمارو احضار کنه.. بنابراین حدود دوماه وقت پیدا میکنید