چک مفقودی که دست به دست شده و دست خط ما نیست حکمش چیه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۱ #22309521

سلام
۱۰ سال پیش پدر من ۲ فقره چک مفقودی از یک نفر دریافت میکنه و خبر از مشکل داشتن چک ها نداره و هنگام وصول متوجه میشه که صاحب چک ها شکایت کرده و دادگاه برده میشه حالا پدرم شخصی رو که چک ها رو ازش گرفته رو نمیدونه کی هست و به دادگاه معرفی نکرده و دادگاه هم یه ۲ سال یه ۷ سال براش بریدن ولی چون در دادگاه حضور نداشته و سند گذاشتیم هنوز به مرحله اجرا نرسیده میخواستم بپرسم اگه رضایت صاحب چک رو بگیریم و دست خط چک ها برای ما نباشه دادگاه حکمی رو که داده باطل میکنه یا کمترش میکنه؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است پدر شما اثبات نماید که چک های مذکور را از دیگری اخذ نموده است
در صورت اخذ رضایت و نیز اثبات امر توسط کارشناس خط و امضاء حتما در نوع حکم و مجازات تخفیف داده خواهد شد اما چون کار سختی در پیش دارید اخذ وکیل دادگستری خبره در این زمینه را برای شما پیشنهاد دارم .

با سلام
با توجه به صدور کیفرخواست و بودن پرونده در مرحله رسیدگی و صدور حکم، رضایت شاکی صرقا در کاهش مجازات موثر است. برای نقض آن باید بتوانید بی گناهی خود را اثبات نمایید که با توجه به اینکه ظاهرا هیچ نام و نشان و مشخصاتی از صادرکننده چک و یا کسی که چک را از او گرفته اید، ندارید، این امر کمی بعید به نظر می رسد. با این حال از وجود یک وکیل مجرب دراین خصوص بهره بگیرید