آیا صدور رای نهایی در مطالبه نفقه به معنای مهلت اجراییه برای پرداخت نفقه همسرم است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۱۹۴ #22305483

با عرض سلام،بنده برای مطالبه نفقه از طریق وکیلم خیلی پیش اقدام کردم الان حدود ۲هفته است که رای نهایی صادر شده ولی ابلاغیه تنها برای وکیلم ارسال شده آیا صدور رای نهایی در مطالبه نفقه به معنای مهلت اجراییه برای پرداخت نفقه همسرم است؟ و اینکه از چه طریقی از راه اینترنتی میتوانم از متن ابلاغیه ای که برای وکیلم ارسال شده مطلع شوم؟ آیا در حدود این دو هفته همسرم موظف به پرداخت نفقه نبوده؟!

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از صدور اجراییه همسرتان موظف به پرداخت میباشد

سلام

بعد از صدور رای نهایی در خصوص نفقه، جهت وصول وجه نفقه می بایست شخصا یا از طریق وکیل خود درخواست اجراییه تقدیم نمایید و پرونده اجرایی تشکیل دهید و چنانچه در رای قطعی، محاسبه نفقه تا زمان اجرای رای عنوان شده باشد، مبلغ نفقه تا زمان اجرا محاسبه خواهد شد. لازم به ذکر است که اتمام مهلت اجرای رای منوط به تشکیل پرونده اجرایی، ابلاغ اجراییه و گذشتن مهلت قانونی مربوط به اجرای رای است.