حساب تلگرام و اینستاگرام خود را حذف کرد، میتوانم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۱۵ #22286017

مبلغ دویست دلار از طریق بیت کوین درطرح سپرده گداری به یک نفر دادم و به خاطر زیر مجموعه هایی که معرفی کرده بودم باید چیزی حدود هشت هزار دلار به من عودت میداد ولی ما را مسدود و حساب تلگرام و اینستاگرام خود را حذف کرد.لطفا راهنمایی بفرمایید که میتوانم پیگیری کنم یا درصورت پیگیری نتیجه ای حاصل نمیشود؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر چند با دیلیت اکانت کردن پیامک ها می توانید موضوع شکایت خود را از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

اگر مدارک و مستنداتی دارید میتوانید با مراجعه ب پلیس فتا موضوع را با کارشناسان محترم مطرح نموده و پیگیری نمایید در هرحال اگر اکانت اینستاگرام و تلگرام حذف شده باشد کار برای پیگیری کمی دشوار هست اما در صورت داشتن مشخصاتی دیگر از ایشان نشدنی نیست

سلام و درود، در صورتی که اطلاعات دیگری از وی ندارید با حذف اکانت های مذکور پیدا کردن وی سخت می‌باشد اما در هر صورت به پلیس فتا مراجعه کنید؛ آرزوی موفقیت.

سلام
امکان طرح و مطالبه مبلغ یاد شده از طرف شما ممکن نیست چرا که عبور از فیلتر در خصوص اکانت تلگرام از مظاهردعناددبا نظام میباشد و همچنین که اگر قانونی هم میبود حذف حساب شما و اکانت شما جرم محسوب نمیگردد

باسلام در صورت حذف اکانت به نظر می رسد نمیتوان پیگیری حقوقی نمود اما میتوانید جهت پیگیری امر مطروحه به پلیس فتا مراجعه نمایید.

سلام . بنظر میرسد با دیلیت اکانت امکان بررسی به سختی وجود داره

درود و عرض ادب
اگر از طرق دیگر بتوانید ثابت نمایید قابل مطالبه است.