حضانت دختر را چگونه دریافت بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۸ #22251405

دختری دارم یک سال و نیمه بدون دلیل و اطلاع من مادرش خانه را ترک کرده و در خانه دیگری که تهیه کرده برده و زندگی میکنه چون بعد از ۱۴ سال دوباره بچه دار شدم به او خیلی وابسته هستم و اگر یک روز نبینمش آرام و قرار ندارم مادرش هم قصد تمکین ندارد تکلیفم چیست؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید
وفق ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹ هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و درصورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.

با سلام
در شرایط بروز مشکل بین والدین ، حضانت طف تا ۷ سال تمام بر عهده مادر و بعد از آن بر عهده پدر خواهد بود
و والدین در این مدت حضانت صرفا از طریق اخذ دستور برای ملاقات با فرزند میتوانند اقدام به ملاقات نمایند .
مگر انکه عدم صلاحیت زوجه را برای دادگاه اثبات نمایید یا در این مورد بصورت توافقی با زوجه نتیجه برسید

سلام. بعد از جدایی، در مورد حضانت دختر شما تا ۷ سالگی مادر نسبت به شما مقدم هستند. اما حق ملاقات برای شما محفوظ است. قبل از جدایی هم امکان داشتن حق ملاقات به صورت موقت برای شما وجود دارد. در صورت تمایل می توانید برای احقاق حقوق خود از خدمات ما استفاده کنید