من که مشروب نخوردم بازم دادسرا احضار میشم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۴۱ #22193583

سلام خسته نباشید.پریروز عصر من و دوست پسرم و دوستش تو ماشین پلیس امداد گرفتن مارو کلانتری بردن دوست پسرم و دوستش مشروب میخوردن منم پشت ماشین نشسته بودم ما رو تست الکل بردن من مشروب نخورده بودم فقط تو ماشین نشسته بودم.دوست پسر منو کلانتری نگه داشت ولی من و دوستش ازاد شدیم.بهمون گفتن جواب تست بیاد به شما اطلاع میدیم.اونو صبح بردن دادسرا با وثیقه ۴۰میلیون ازاد شده چون کلانتری بهش گفتن دادسرا گردن نگیر که خوردی اونم گفته نخوردم ولی قاصی گفته اگه جواب تست مثبت بیاد جرمت سنگینه.و جرمی تو این پرونده منو هم میگیره؟
لطفا راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
بستگی به مفاد پروند تشکیل شده دارد.

۱-خیر درمورد شرب خمر چون شما مصرفی نداشته اید از این لحاظ مجرم نیستید
۲-صرف حضور در ماشین شخصی نمیتواند به معنی رابطه ی نامشروع باشد و اثبات این کار دشوار خواهد بود

درود
خیر جرمی متوجه شما نیست.

اگر مشروب نخوردید پس جرمی متوجه شما نیست

باسلام درصورتی که تست مصرف الکل شما منفی باشد نگران نباشید.وما درصورتی که روابط نامشروع در صورتجلسه ذکر شدا باشد ممکن است برای شما مجازات در پی داشته باشد.

با سلام و احترام
از آنجا که شرب خمر نداشته اید جرمی متوجه شما نیست

در مورد بحث شرب خمر شما اتهامی نخواهید داشت اما اگه توی صورتجلسه پلیس در مورد روابط نامشروع هم اشاره شده باشه با توجه به عدم محرمیت بین شما ممکنه این موضوع در پرونده درج و شما هم احضار بشین