ثبت شکوائیه فروش مال غیر و کلاهبرداری به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #22169105

با سلام و خسته نباشید
اینجانب مالک به نام یکدستگاه آپارتمان بوده که با حق منافع فی الحیات پدرم روی ملک مذکور با رضایت و درخواست و حضور ایشان فروخته شده بعد دو دستگاه آپارتمان بنا بر توافق صورت گرفته به نام بنده خریداری شده و صحبت کلامی که پس از خرید حق منافع به ایشان داده بشه که تا پای اقدام هم رفته اما به علت بررسی شرایط و فهمیدن اهداف و نقشه های ایشان جهت برباد دادن کل دارایی و اموال از دادن منافع خودداری کرده و پشیمان شده ام.لذا ایشان به خواست خودشان محل زندگی و ملک خود را بنا به درخواست وکیل خود ترک کرده و از دادن خرجی و نفقه خودداری کرده اند.همچنین ایشان در صحت و سلامت کامل جسمانی در تمام مراحل فروش و خرید ملک ها حضور داشته تمامی مدارک رو امضا نموده حتی مبالغ خریداری شده چکهای ملک ها به حساب ایشان واریز و چکها پاس شده است.با توجه به توضیحات فوق شکایتی تنظیم و ابلاغیه جهت بررسی صادر شده خواهشمندم باتوجه به درخواست حکم کلاهبرداری و فروش مال غیر همچنین وجود درخواستی مبنی بر دادن منافع اما خودداری کردن از آن خواهان راهنمایی جهت پیروز شدن دراین دادخواست شکوائیه را دارم.
پس از مطالعه متن شکایت نظر و راهنمایی تان رو ممنون میشم مطلع شوم.
سپاس
متن شکایت👇
اینجانب دارای یکدستگاه آپارتمان به مشخصات ...بوده که متهم ....به علت ضعف جسمانی و دفاعی بنده ملک را فروخته و دو دستگاه آپارتمان به نام خود خریداری نموده اند و مرا از منزل بیرون کرده اند.لذا خواهان مجازات متهم هستم.

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
راهنمایی دقیق شما مستلزم اطلاع کامل از محتوای پرونده و ادعاهای مطروحه است. اما بطور خلاصه، دفاع شما بر این محور خواهد بود که شاکی دلیلی بر اثبات ادعای خود نداشته و از طرفی تمامی ثمن به حساب ایشان واریز گردیده است و ...

با سلام
نوشتن شکایت نامه اصولی دارد که باید حتما رعایت کنید وکلای بنیاد وکلا می توانند آن را برای شما تنظیم کنند