آیا میتوانیم قرار داد را بدون دادن مبلغ جریمه فسخ کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۳ #22135671

سلام
برادر من دو روز پیش خودرویی رو با قولنامه به قیمت ۱۷ میلیون تومان خریداری کرده. ۱۵ تومان نقد داده و دو میلیون تومان موقع سند زدن باید پرداخت کند. که مبلغ فسخ قرارداد دو میلیون تومان است. فروشنده سلامت خودرو و معاینه فنی را تایید کرده ولی الان متوجه شدیم که خودرو به شدت مشکل دارد و حتی معاینه فنی ندارد.
آیا میتوانیم قرار داد را بدون دادن مبلغ جریمه فسخ کنیم؟!
راهنمایی کنید لطفا
باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱- ابتدا تامین دلیل نموده
۲-سپس اظهارنامه ای مبنی بر فسخ معامله بموجب خیار عیب برای فروشنده ارسال نمایید
۳-در صورتیکه خیارات را در قرارداد منعقده ساقط نموده اید، میتونید به استناد خیار تدلیس ، معامله را فسخ نمایید.

اگر بابت فسخ قرارداد در قرارداد به آن اشاره شده ، میتوانید به استناد بند قراردادفسخ کنید

سلام. اظهار نامه ای مبنی بر فسخ معامله مبتنی بر خیار عیب برای فروشنده بفرستید.. اگر در جواب مخالفت کردند یا اصلا جوابی ندادند به شورا بروید و دادخواست تایید یا اعلام فسخ از جانب خود را بدهید.. میتونید تامین دلیل نیز بکنید بدوا..

سلام
ابتدا اقدام به تامین دلیل نمایید و متعاقبا از طریق اظهارنامه اقدام به اعلما فسخ نمایید
فسخ معامله بدون پرداخت خسارت فسخ طبق قرارداد به نظر ضعیف است

با سلام بدوا نسبت به تامین دلیل اقدام نموده و طی اظهارنامه به استناد عیب معامله را فسخ و سپس در شورای حل اختلاف دعوای تایید فسخ قرارداد اقامه نمایید.