آیا امکان صدور حکم ورود به منزل و ارزیابی دارایی شوهر برای مهریه هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۲۸۸ #22132243

آیا در پروندهای خانواده امکان صدور حکم ورود به منزل و ارزیابی دارایی شوهر برای وصول مهریه وجود دارد

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله
اموال را معرفی کنید
محل اموال را معرفی کنید و دستور توقیف اموال را بگیرید
پس از آن امکان ورود خواهید داشت

بسمه تعالی : این امکان وجود دارد و بسیار مشاهده شده زیرا پس از محکومیت زوج به پرداخت مهریه و عدم رعایت موارد اجرای پرداخت (معرفی مال ویا اثبات اعسار و یا پرداخت نقدی و یا رضایت زوجه ) در زمره محکومیت های مالی قرار گرفته و قوانین مترتب با محکومیت های مالی بر آن مسیتولی میگردد و به تبع آن جلب صادر و در صورت مخفی شدن زوج یا محکوم علیه و درخواست محکوم له حکم ورود به منزل نیز صادر میشود .. مگر به اینکه از مواردی که خدمتتان عزش کردم یکی از آنها رعایت شود .

خیر امکان ورود نیست ولی می توانید اموال منقول و غیر منقولی که بنام ایشان هست را شناسایی و به دادگاه معرفی کنید و برای حساب بانکی هم از دادگاه درخواست استعلام از بانک کنید

خیر میتوانید استعلام حساب بانکی ، پلیس راهور جهت خودرو و نیز استعلام از ثبت جهت ملک را انجام دهید و اگر اموالی دارند معرفی کنید

سلام
از طریق دستور استعلام از سوی دادگاه امکان پذیر است

با سلام
خیر .چنین چیزی ممکن نیست.اما میتوانید اموال ایشان را به دادگاه معرفی کرد.

خیر!
درخواست استعلام کنید.