توسط دادسرای اوین قرار کفالت برام صادر شده به چه معناست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۴ #22107608

با سلام
متهم بودن یا مجرم بودن؟؟؟ ایا به این معنی است که دادسرا تا زمان تحقیقات به دنبال مدرک و مستند علیه من هست؟؟؟؟ لطفا کامل توضیح بدید که قرار کفالت برای چی صادر می شود؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صرف صدور قرار کفالت به معنی مجرم بودن شما نیست ..صدور قرار کفالت از موارد روال قانونی تحقیقات در دادسرا می باشد و زمانی که امارات یا دلایلی علیه شما مبنی بر ارتکاب جرم باشد صادر می شود اما به هر حال این دلایل وامارات باید مورد تحقیق قرار گیرد و در دادگاه نیز مورد رسیدگی قرار گیرد تا مجرمیت یا برائت شما محرز گردد

قرار کفالت زمانی صادر میشود که دلایلی علیه شما در پرونده موجود است که اتهام شمارا اثبات میکند و اگر اخرین دفاع را گرفتع دیگر تحقیقات کامل است و اگر نگرفته باز هم تحقیق خواهد کرد