متوجه شدیم که بدون اجازه ما به کسی دیگه اجاره داده چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۵ #22066405

باسلام . واحد آپارتمان پیش خرید کردم بصورت قولنامه ای . از موعد تحویل یک ماه میگذره و تحویل نداده

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در واقع شما ملکی را پیش خرید نموده اید که هنوز تصرف نکرده اید ، شما باید دادخواست الزام به ایفای تعهد مبنی بر تحویل مورد معامله و متعاقبا تنظیم سند نماید . با ثبت درخواست ارزیابی ( مشاوره تلفنی ،حضوری) امکان ارائه پاسخ جامع تر را فراهم نمایید تا به نتیجه مطلوب برسید .موفق باشید

دادخواست الزام به تحویل بر اساس تعهدات قراردادی طرح بفرمایید
طرح دعوای خلع ید نیازمند سند رسمی است
طرح دعوای تصرف عدوانی نیازمند سبق تصرف خواهان است

سلام
میبایست دادخواست رفع تصرف و خلع ید به دادگاه حقوقی مطرح نمایید