چگونه ثابت کنم که طلا ها پیش من نیستن؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۷ #22059715

مادر شوهرم چند تکه طلا برای من خرید که فاکتور به نام خودش هست و زوج طلاها رو با خودش از خانه برده و الان مادر شوهرم شکایت کرده که من طلاها رو نگه داشتم و پس نمیدم
اگر شاهد بیارن و یا قسم بخورن به دروغ من چگونه ثابت کنم طلایی پیش من نیست از طرفی من کسی نیست که برام شهادت بده که پیش من نیست طلاها

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر از طلاها استفاده نکرده اید و کسی شاهد نموده که طلاها در اختیار شما بوده ، اول باید ثابت کند که طلاها را به شما داده .( اگر ثابت کرد دادگاه از باب هبه مورد بررسی قرار خواهد داد که در صورتی که معوض باشد یا عین آن دیگر موجود نباشد قابل مطالبه نخواهد بود) یا اگر ادعا می کند طلاها را به پسرش داده باید از پسرش مطالبه کند .

بار اثبات موضوع بر عهده مادر شوهر شما خواهد بود نه شما لذا ایشان باید با مدرک و مدلل ثابت نماید که شما طلاها را برداشتید

باسلام واحترام
هدیه دادن طلا با توجه به توضیحات شما هبه محسوب میشود واگر عین طلاها موجود باشد میتواند پس بگیرد واگر موجود نباشد قابل رجوع نیست